Josje van Wijk

Na haar studie Human Resource Management heeft Josje de master Beleid, Communicatie en Organisatie voltooid om haar kennis op het gebied van verandermanagement te verbreden. Al snel volgde een baan binnen de Consultancy, in 2014 begon Josje bij ProExc. De bottom-up en resultaatgerichte aanpak is wat haar het meeste aansprak bij de werkwijze van ProExc.

Als projectmanager is Josje gedreven in het met haar team toewerken naar dát moment waarop de klant ziet dat de ingezette verandering werkt. Met een scherp oog voor de klantbehoeften en oprechte interesse in de mensen waarmee zij werkt, resultaten neerzetten die ertoe doen. Dat is wat Josje kenmerkt. Structuur aanbrengen en kwaliteit leveren zijn daarbij belangrijke drivers voor haar. Leuk aan haar werk vindt zij de diversiteit. Omdat verbeterprogramma’s altijd worden afgestemd op het specifieke karakter van een organisatie, is geen project hetzelfde.

Het in teamverband werken naar de beste oplossing is tevens terug te vinden in haar grootste hobby: het ontcijferen van Escape Rooms. Daarnaast is Josje nieuwsgierig naar andere culturen, gewoontes en natuur en reist daarom graag de wereld over.